İLETİŞİM TASARIM FAALİYETLERİ

Tanıtımın en etkili yollarından biri olan havadan video ve fotoğraf çekiminde kullanmakta olduğumuz Drone teknolojisini, yetkin ve deneyimli çalışanlarımızla müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak profesyonel çözümlerle sunuyoruz.

360 VR Video Çekimi

Sunumlarımızın anlatımlarını desteklemek amacıyla endüstriyel alanlarda kullanmakta olduğumuz kamera ve ekipmanlarla, siz değerli müşterilerimize 360° çekim hizmeti veriyoruz. 4K çözünürlükte yapmış olduğumuz çekimlerimizi yine 4K destekli özel görüntüleme sistemleri ile beraber kullanarak projeleri sanal gerçeklik deneyimi ile anlatıyoruz.

Video Sunum

Video içerik çağımızın en önemli ve en etkili anlatım yönetimi olarak herkes tarafından tercih edilip kullanılmaktadır. Basılı ve yazılı iletişimin önüne geçen videoların önemini bilerek mühendislik disiplinlerini projelere özgü hazırlamış olduğumuz animasyonlar ile destekleyerek müşterilerimizin iletişim stratejisini belirlemesine katkı sağlıyoruz.

Görselleştirme

Raporlarımız ve sunumlarımız için oluşturduğumuz verilerimizi görsel açıdan zengin ve kaliteli bir şekilde hazırlayıp düzenliyor, anlatımlarımızı uluslararası standartlarda yapıyoruz. Dikkat çeken detayları, kafa karıştıran verileri, kolay ve rahat algılanabilir grafik çalışmaları haline dönüştürüp, titizlikle tasarladığımız özgün içerikleri değer katmak adına tüm çalışmalarımızda uyguluyoruz.